War2.ru Slogan
News: New responsive forum theme available!
Click here to switch! More info here!


Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Welcome to the forums! We're glad to have you here! :) You can register your account here, then feel free to introduce yourself in the Server.War2.ru board & let us know who you are on the server.

[done]Can't play on Win10 3580  19

Critter Posts: 1 Karma: +0/-0 *

Kyshuo Ayame

  • Critter
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
[done]Can't play on Win10
« on: October 16, 2015, 11:36:51 AM »
I installed  WarII Combat on Windows 10 and can not see the screen of War2Ru server. It is all in black. If I start a game stumbles program without starting the game.

Does anyone know what the problem is?

Thanks.
(ง︡'-'︠)ง "Bitchin!" ®©℗™ Dragon Posts: 6059 Karma: +135/-70 "It's going to be Legen-(wait for it......)-DARY!" **********

EviL~Ryu

  • (ง︡'-'︠)ง "Bitchin!" ®©℗™
  • Dragon
  • **********
  • *
  • Posts: 6059
  • "It's going to be Legen-(wait for it......)-DARY!"
    • View Profile
    • Clan EviL Official Page
Can't play on Win10
« Reply #1 on: October 16, 2015, 11:47:55 AM »
Try downloading the older 3.15 version from the download section.



The 3.15 version works with my windows 10 where as the 4.01 messes the bnet so bad I can't see the chat at all, the games to join and see what maps i'm hosting. Dunno what causes it between the two versions but it's so bad that i had to revert back to the 3.15 version. I'm happy to warvid the games I play against the people that care enough though.

I do hope a fix comes around soon though for that.

Sent from my Motorola DynaTAC 8000X using Tapatalk
Ogre Mage Posts: 1549 Karma: +60/-36 ********

Winchester

  • Ogre Mage
  • ********
  • *
  • Posts: 1549
    • View Profile
Re: Can't play on Win10
« Reply #2 on: October 16, 2015, 01:00:34 PM »
Yeah, try download 3.15 in the meantime. You can get it here. Let us know if it fixes it

http://en.war2.ru/downloads/
(ง︡'-'︠)ง "Bitchin!" ®©℗™ Dragon Posts: 6059 Karma: +135/-70 "It's going to be Legen-(wait for it......)-DARY!" **********

EviL~Ryu

  • (ง︡'-'︠)ง "Bitchin!" ®©℗™
  • Dragon
  • **********
  • *
  • Posts: 6059
  • "It's going to be Legen-(wait for it......)-DARY!"
    • View Profile
    • Clan EviL Official Page
Re: Can't play on Win10
« Reply #3 on: October 16, 2015, 01:03:57 PM »
Windows 10 is seriously a pain in the ass . I hate when a OS updates


Sent from my Motorola DynaTAC 8000X using Tapatalk
Death Knight Posts: 2552 Karma: +82/-4 *********

tupac

  • Death Knight
  • *********
  • *
  • Posts: 2552
    • View Profile
Re: Can't play on Win10
« Reply #4 on: October 16, 2015, 06:50:32 PM »
This is a well known issue. Should try to search next time so we don't have 10 million windows 10 threads. I also use the window mode it helps me but idk.
Ogre Mage Posts: 1549 Karma: +60/-36 ********

Winchester

  • Ogre Mage
  • ********
  • *
  • Posts: 1549
    • View Profile
Re: Can't play on Win10
« Reply #5 on: October 17, 2015, 07:25:46 AM »
This is a well known issue. Should try to search next time so we don't have 10 million windows 10 threads. I also use the window mode it helps me but idk.

I don't think the using 3.15 version instead of latest is a well known temporary fix. At least it works for me :p
Death Knight Posts: 2552 Karma: +82/-4 *********

tupac

  • Death Knight
  • *********
  • *
  • Posts: 2552
    • View Profile
Re: Can't play on Win10
« Reply #6 on: October 17, 2015, 06:24:47 PM »
This is a well known issue. Should try to search next time so we don't have 10 million windows 10 threads. I also use the window mode it helps me but idk.

I don't think the using 3.15 version instead of latest is a well known temporary fix. At least it works for me :p

Didn't 3.15 have ripped files from War2Custom?
Ogre Mage Posts: 1549 Karma: +60/-36 ********

Winchester

  • Ogre Mage
  • ********
  • *
  • Posts: 1549
    • View Profile
Re: Can't play on Win10
« Reply #7 on: October 17, 2015, 07:45:08 PM »
No clue. You'll have to ask lightbringer about that one.
(ง︡'-'︠)ง "Bitchin!" ®©℗™ Dragon Posts: 6059 Karma: +135/-70 "It's going to be Legen-(wait for it......)-DARY!" **********

EviL~Ryu

  • (ง︡'-'︠)ง "Bitchin!" ®©℗™
  • Dragon
  • **********
  • *
  • Posts: 6059
  • "It's going to be Legen-(wait for it......)-DARY!"
    • View Profile
    • Clan EviL Official Page
Can't play on Win10
« Reply #8 on: October 17, 2015, 11:06:37 PM »
No clue. You'll have to ask lightbringer about that one.

Good he can shed light on this and ban dellam at the same time .

Just not used to this 3D.


Sent from my Motorola DynaTAC 8000X using Tapatalk
Death Knight Posts: 2926 Karma: +61/-10 *********

tk[as]

  • Death Knight
  • *********
  • *
  • Posts: 2926
    • View Profile
Re: Can't play on Win10
« Reply #9 on: November 15, 2015, 08:28:17 PM »
anyone find anything out about windows 10?  im thinking of buying a new laptop win windows 10 on it. can you use the AH with 3.15?
(ง︡'-'︠)ง "Bitchin!" ®©℗™ Dragon Posts: 6059 Karma: +135/-70 "It's going to be Legen-(wait for it......)-DARY!" **********

EviL~Ryu

  • (ง︡'-'︠)ง "Bitchin!" ®©℗™
  • Dragon
  • **********
  • *
  • Posts: 6059
  • "It's going to be Legen-(wait for it......)-DARY!"
    • View Profile
    • Clan EviL Official Page
Re: Can't play on Win10
« Reply #10 on: November 15, 2015, 08:30:54 PM »

anyone find anything out about windows 10?  im thinking of buying a new laptop win windows 10 on it. can you use the AH with 3.15?

I am interested to also for some updates on this .

Want to upgrade to 10, but that would be a life without war2


Sent from my Motorola DynaTAC 8000X using Tapatalk
Administrator Ogre Mage Posts: 1988 Karma: +104/-109 *****

mousEtopher

  • Administrator
  • Ogre Mage
  • *****
  • *
  • Posts: 1988
    • View Profile
    • War2.me
Re: Can't play on Win10
« Reply #11 on: November 16, 2015, 10:05:31 AM »
anyone find anything out about windows 10?  im thinking of buying a new laptop win windows 10 on it. can you use the AH with 3.15?

Pretty sure not. I have an old version installed in program files and I don't see War2ploader in the directory. I tried it the other day and I think it gave the gray text on the status page.
Global Moderator Axe Thrower Posts: 415 Karma: +28/-2 *****

Warchief Lightbringer-

  • Global Moderator
  • Axe Thrower
  • *****
  • *
  • Posts: 415
    • View Profile
Re: Can't play on Win10
« Reply #12 on: November 16, 2015, 12:09:02 PM »
This is a well known issue. Should try to search next time so we don't have 10 million windows 10 threads. I also use the window mode it helps me but idk.

I don't think the using 3.15 version instead of latest is a well known temporary fix. At least it works for me :p

Didn't 3.15 have ripped files from War2Custom?

What exactly was ripped off?? I can have a look at version 4 and mine (3.15) and compare what changed.
Global Moderator Axe Thrower Posts: 415 Karma: +28/-2 *****

Warchief Lightbringer-

  • Global Moderator
  • Axe Thrower
  • *****
  • *
  • Posts: 415
    • View Profile
Re: Can't play on Win10
« Reply #13 on: November 16, 2015, 12:12:57 PM »
Delete file ddraw.ini from your install folder and try again....
Death Knight Posts: 2926 Karma: +61/-10 *********

tk[as]

  • Death Knight
  • *********
  • *
  • Posts: 2926
    • View Profile
Re: Can't play on Win10
« Reply #14 on: November 20, 2015, 05:28:22 PM »
i just bought a new laptop that came with windows 10. im running that now. i installed war2combat 3.15. i can play just fine. i have the same issues with the chat screen as posted by mousetopher (i had that with windows 8 also so im kinda used to it).. but it's windowed with black bars on the sides and i cant get it to go full screen. it seems like this is a huge problem among lots of people playing old games with no solution yet

anyone know if i can ditch windows 10 and run 7 or 8??? how would i go about that if it's possible