War2.ru Slogan
News: All hail our wise & benevolent admins!


Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Welcome to the forums! We're glad to have you here! :) You can register your account here, then feel free to introduce yourself in the Server.War2.ru board & let us know who you are on the server.

[done] Everyone icon disappeared?? 3288  28

(ง︡'-'︠)ง "Bitchin!" ®©℗™ Dragon Posts: 6059 Karma: +135/-70 "It's going to be Legen-(wait for it......)-DARY!" **********

EviL~Ryu

  • (ง︡'-'︠)ง "Bitchin!" ®©℗™
  • Dragon
  • **********
  • *
  • Posts: 6059
  • "It's going to be Legen-(wait for it......)-DARY!"
    • View Profile
    • Clan EviL Official Page
Re: Everyone icon disappeared??
« Reply #15 on: January 10, 2015, 12:24:05 AM »
It was a perfectly useful and insightful post.
How so? I am looking for a solution. Not the same bullshit from that asshole you call a mouth.

Sent from my Motorola DynaTAC 8000X

Administrator Ogre Mage Posts: 1988 Karma: +104/-109 *****

mousEtopher

  • Administrator
  • Ogre Mage
  • *****
  • *
  • Posts: 1988
    • View Profile
    • War2.me
Re: Everyone icon disappeared??
« Reply #16 on: January 10, 2015, 08:17:42 AM »
Ya sure...i reinstalled game on another comp and transfered files over...seems to be working normal now for some odd reason.
oic. That's not odd at all actually.
Administrator Ogre Posts: 1276 Karma: +119/-9 *****

iL

  • Administrator
  • Ogre
  • *****
  • *
  • Posts: 1276
    • View Profile
*

iL

Re: [closed] Everyone icon disappeared??
« Reply #17 on: January 15, 2015, 05:17:13 AM »
well, let it be assume closed then.
Not a closed topic, just a problem.
(ง︡'-'︠)ง "Bitchin!" ®©℗™ Dragon Posts: 6059 Karma: +135/-70 "It's going to be Legen-(wait for it......)-DARY!" **********

EviL~Ryu

  • (ง︡'-'︠)ง "Bitchin!" ®©℗™
  • Dragon
  • **********
  • *
  • Posts: 6059
  • "It's going to be Legen-(wait for it......)-DARY!"
    • View Profile
    • Clan EviL Official Page
Re: [closed] Everyone icon disappeared??
« Reply #18 on: January 16, 2015, 02:19:27 AM »
well the problem can be closed for now...but i think we should leave the thread open in case others report same issue so we can collect more data about this issue.
Ogre Mage Posts: 2345 Karma: +123/-179 ********

I hate naggers

  • Ogre Mage
  • ********
  • *
  • Posts: 2345
    • View Profile
Re: [closed] Everyone icon disappeared??
« Reply #19 on: January 16, 2015, 02:33:42 AM »
you probably edited some MPQ without telling us, its definitely a user error
Administrator Ogre Posts: 1276 Karma: +119/-9 *****

iL

  • Administrator
  • Ogre
  • *****
  • *
  • Posts: 1276
    • View Profile
*

iL

Re: [closed] Everyone icon disappeared??
« Reply #20 on: January 16, 2015, 03:16:49 AM »
well the problem can be closed for now...but i think we should leave the thread open in case others report same issue so we can collect more data about this issue.
Sure, i never see a reason to close any thread except duplicate
(ง︡'-'︠)ง "Bitchin!" ®©℗™ Dragon Posts: 6059 Karma: +135/-70 "It's going to be Legen-(wait for it......)-DARY!" **********

EviL~Ryu

  • (ง︡'-'︠)ง "Bitchin!" ®©℗™
  • Dragon
  • **********
  • *
  • Posts: 6059
  • "It's going to be Legen-(wait for it......)-DARY!"
    • View Profile
    • Clan EviL Official Page
Re: [closed] Everyone icon disappeared??
« Reply #21 on: February 04, 2015, 03:39:39 AM »
Happening again D: ..ideas :P?
(ง︡'-'︠)ง "Bitchin!" ®©℗™ Dragon Posts: 6059 Karma: +135/-70 "It's going to be Legen-(wait for it......)-DARY!" **********

EviL~Ryu

  • (ง︡'-'︠)ง "Bitchin!" ®©℗™
  • Dragon
  • **********
  • *
  • Posts: 6059
  • "It's going to be Legen-(wait for it......)-DARY!"
    • View Profile
    • Clan EviL Official Page
Re: Everyone icon disappeared??
« Reply #22 on: February 04, 2015, 03:58:12 AM »


Having the same issue again  :o
I can see normal war2 icons, double swords and ladder ratings, but that's it. Sware and Profi disappeared


It is weird because I have not changed anything on this comp....i barely use it other than for war2. Everything has been working fine for days and then like the previous time...it just happened randomly.

Using:
Win7
Installed all current ddraw patches from 4.01 release.

Ideas anyone?
Administrator Ogre Posts: 1276 Karma: +119/-9 *****

iL

  • Administrator
  • Ogre
  • *****
  • *
  • Posts: 1276
    • View Profile
*

iL

Re: Everyone icon disappeared??
« Reply #23 on: February 04, 2015, 05:34:26 AM »
I dont some interesting logs on the server while your join attempt:
Feb 04 10:59:40 [info ] handle_init_packet: [43] client initiated file download connection
Feb 04 10:59:40 [info ] file_send: [43] sending file "icons.bni" of length 16308
...
Feb 04 10:59:40 [debug] sd_tcpinput: [43] read returned -1 (closing connection)
Feb 04 10:59:40 [info ] conn_destroy: [43] closed file connection
.....
Feb 04 10:59:40 [info ] sd_accept: [43] accepted connection from your ip again
Feb 04 10:59:40 [info ] handle_init_packet: [43] client initiated file download connection
Feb 04 10:59:41 [info ] file_send: [43] sending file "bnserver.ini" of length 788
Feb 04 10:59:41 [debug] sd_tcpinput: [43] read returned -1 (closing connection)
Feb 04 10:59:41 [info ] conn_destroy: [43] closed file connection
....
Feb 04 11:00:05 [debug] sd_accept: [43] client connected to a bnet listening address
Feb 04 11:00:05 [info ] handle_init_packet: [43] client initiated file download connection
Feb 04 11:00:05 [info ] file_send: [43] sending file "ad000007.smk" of length 14828
Feb 04 11:00:05 [debug] sd_tcpinput: [43] read returned -1 (closing connection)
Feb 04 11:00:05 [info ] conn_destroy: [43] closed file connection

And now, looks like i got that!
There is 10 opened connections in state ESTABLISHED between you and the server.
you reached maximal allowed connections per ip!

That's why server fails to let you download files by newly created connections and you are not able to get custom icons.

Do you have any bots running from your ip currently?
Ogre Mage Posts: 2345 Karma: +123/-179 ********

I hate naggers

  • Ogre Mage
  • ********
  • *
  • Posts: 2345
    • View Profile
Re: Everyone icon disappeared??
« Reply #24 on: February 04, 2015, 06:04:37 AM »
Quote
Do you have any bots running from your ip currently?
does Evil~ryu have any bots running from his ip currently?

lolololololololololololololololololololololololololololololol
(ง︡'-'︠)ง "Bitchin!" ®©℗™ Dragon Posts: 6059 Karma: +135/-70 "It's going to be Legen-(wait for it......)-DARY!" **********

EviL~Ryu

  • (ง︡'-'︠)ง "Bitchin!" ®©℗™
  • Dragon
  • **********
  • *
  • Posts: 6059
  • "It's going to be Legen-(wait for it......)-DARY!"
    • View Profile
    • Clan EviL Official Page
Re: Everyone icon disappeared??
« Reply #25 on: February 04, 2015, 09:16:17 AM »
I dont some interesting logs on the server while your join attempt:
Feb 04 10:59:40 [info ] handle_init_packet: [43] client initiated file download connection
Feb 04 10:59:40 [info ] file_send: [43] sending file "icons.bni" of length 16308
...
Feb 04 10:59:40 [debug] sd_tcpinput: [43] read returned -1 (closing connection)
Feb 04 10:59:40 [info ] conn_destroy: [43] closed file connection
.....
Feb 04 10:59:40 [info ] sd_accept: [43] accepted connection from your ip again
Feb 04 10:59:40 [info ] handle_init_packet: [43] client initiated file download connection
Feb 04 10:59:41 [info ] file_send: [43] sending file "bnserver.ini" of length 788
Feb 04 10:59:41 [debug] sd_tcpinput: [43] read returned -1 (closing connection)
Feb 04 10:59:41 [info ] conn_destroy: [43] closed file connection
....
Feb 04 11:00:05 [debug] sd_accept: [43] client connected to a bnet listening address
Feb 04 11:00:05 [info ] handle_init_packet: [43] client initiated file download connection
Feb 04 11:00:05 [info ] file_send: [43] sending file "ad000007.smk" of length 14828
Feb 04 11:00:05 [debug] sd_tcpinput: [43] read returned -1 (closing connection)
Feb 04 11:00:05 [info ] conn_destroy: [43] closed file connection

And now, looks like i got that!
There is 10 opened connections in state ESTABLISHED between you and the server.
you reached maximal allowed connections per ip!

That's why server fails to let you download files by newly created connections and you are not able to get custom icons.

Do you have any bots running from your ip currently?
I been maxed for months and never had a problem. Why is it causing a problem now? Was it because of lag maybe?

Sent from my Motorola DynaTAC 8000X
(ง︡'-'︠)ง "Bitchin!" ®©℗™ Dragon Posts: 6059 Karma: +135/-70 "It's going to be Legen-(wait for it......)-DARY!" **********

EviL~Ryu

  • (ง︡'-'︠)ง "Bitchin!" ®©℗™
  • Dragon
  • **********
  • *
  • Posts: 6059
  • "It's going to be Legen-(wait for it......)-DARY!"
    • View Profile
    • Clan EviL Official Page
Re: Everyone icon disappeared??
« Reply #26 on: February 04, 2015, 09:16:45 AM »
Quote
Do you have any bots running from your ip currently?
does Evil~ryu have any bots running from his ip currently?

lolololololololololololololololololololololololololololololol
oh stop it you

Sent from my Motorola DynaTAC 8000X

Administrator Ogre Posts: 1276 Karma: +119/-9 *****

iL

  • Administrator
  • Ogre
  • *****
  • *
  • Posts: 1276
    • View Profile
*

iL

Re: Everyone icon disappeared??
« Reply #27 on: February 04, 2015, 09:37:13 AM »
I been maxed for months and never had a problem. Why is it causing a problem now?
Maybe 1 more hanged up connection? It shows it was 10, that mean you will not able go establish 1 more connection to download files.

Try to stop one of connections if you have or maybe restart your system if your connections has not been closed properly...
(ง︡'-'︠)ง "Bitchin!" ®©℗™ Dragon Posts: 6059 Karma: +135/-70 "It's going to be Legen-(wait for it......)-DARY!" **********

EviL~Ryu

  • (ง︡'-'︠)ง "Bitchin!" ®©℗™
  • Dragon
  • **********
  • *
  • Posts: 6059
  • "It's going to be Legen-(wait for it......)-DARY!"
    • View Profile
    • Clan EviL Official Page
Re: Everyone icon disappeared??
« Reply #28 on: February 04, 2015, 09:56:07 AM »
I been maxed for months and never had a problem. Why is it causing a problem now?
Maybe 1 more hanged up connection? It shows it was 10, that mean you will not able go establish 1 more connection to download files.

Try to stop one of connections if you have or maybe restart your system if your connections has not been closed properly...
Worked perfectly . Must of been due to lag because i do remember i hit a bit of massive lag right before the problem occured.



Sent from my Motorola DynaTAC 8000X