War2.ru Slogan
News: The new antihack is here! Upgrade to War2Combat 4.0
today (it will eventually be mandatory for playing!)


Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Welcome to the forums! We're glad to have you here! :) You can register your account here, then feel free to introduce yourself in the Server.War2.ru board & let us know who you are on the server.

[resolved] port 1024 or 1030 randomly 382  3

Peon Posts: 42 Karma: +3/-0 **

loverbeer

  • Peon
  • **
  • *
  • Posts: 42
    • View Profile
[resolved] port 1024 or 1030 randomly
« on: November 07, 2016, 09:42:46 AM »
I know this happend to many pple before me, but now i have it too.
I dont change isp/router, and dont change soft version.
I use war2combat to watch, and war2bnet french version to play.
On both, i have randomly 1024/1030 port closed from "note" message.
It worked always fine since today. any idea ?

PS I didnt change os (still w10 since 1 year)
Peon Posts: 42 Karma: +3/-0 **

loverbeer

  • Peon
  • **
  • *
  • Posts: 42
    • View Profile
Re: port 1024 or 1030 randomly
« Reply #1 on: November 07, 2016, 12:26:43 PM »
hum sorry,
I restarted my server in standart settings, FW ports again and now it works fine.
Strange issue but its ok now, dont know if its war2 server or mine, w/e.
HF
Administrator Ogre Mage Posts: 1686 Karma: +93/-109 *****

mousEtopher

  • Administrator
  • Ogre Mage
  • *****
  • *
  • Posts: 1686
    • View Profile
    • War2.me
Re: port 1024 or 1030 randomly
« Reply #2 on: November 07, 2016, 02:42:26 PM »
huh, that's interesting. It's an annoying bug that no one has given an explanation for yet (Lamby, can you use your science/magic to explain it?!), I've seen it fixed by either 1. forwarding 1024 or whatever port it is, or 2. reinstalling war2combat. So now resetting router is another thing that we know to try. Glad it was an easy fix for you.
Peon Posts: 42 Karma: +3/-0 **

loverbeer

  • Peon
  • **
  • *
  • Posts: 42
    • View Profile
Re: [resolved] port 1024 or 1030 randomly
« Reply #3 on: November 08, 2016, 02:53:06 AM »
I FWd 1024 to 1030. But that didnt helped, that was why i became crazy.
I didnt re-install war2, only a big reset on the router.
Hope it can help in case of same issue by others ;)