War2.ru Slogan
News: If your graphics are broken you can fix with the new ddraw version.
** Read how to install it here **


Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Welcome to the forums! We're glad to have you here! :) You can register your account here, then feel free to introduce yourself in the Server.War2.ru board & let us know who you are on the server.

A better AI, selecting more than 9 units at a time 243  5

Peon Posts: 12 Karma: +0/-0 **

magetower

  • Peon
  • **
  • Posts: 12
    • View Profile
A better AI, selecting more than 9 units at a time
« on: March 10, 2019, 12:06:53 AM »
any that do this?
Ogre Posts: 1160 Karma: +76/-0 *******

Lambchops

  • Ogre
  • *******
  • *
  • Posts: 1160
    • View Profile
Re: A better AI, selecting more than 9 units at a time
« Reply #1 on: March 10, 2019, 08:59:10 AM »
Not really. IIRC I think you can get 10 my using the mage multicast method and getting 9 units to follow a 10th unit, but in practical use the lead unit is usually one of the 9 anyway.

Does this work? Anyone?
Death Knight Posts: 3214 Karma: +78/-2 retired, be in music section *********

easycompany

  • Death Knight
  • *********
  • Posts: 3214
  • retired, be in music section
    • View Profile
Re: A better AI, selecting more than 9 units at a time
« Reply #2 on: March 10, 2019, 05:48:42 PM »
yeah but what are yall trying to do kill a goldmine?? way overkill :o
Sappers Posts: 858 Karma: +46/-1 ******

Szwagier

  • Sappers
  • ******
  • Posts: 858
    • View Profile
Re: A better AI, selecting more than 9 units at a time
« Reply #3 on: March 11, 2019, 10:08:51 AM »
I think he Just want make 30 knight select with one group and a click
Peon Posts: 12 Karma: +0/-0 **

magetower

  • Peon
  • **
  • Posts: 12
    • View Profile
Re: A better AI, selecting more than 9 units at a time
« Reply #4 on: March 17, 2019, 09:27:19 PM »
Yes, or whatever else I want to select, more recent games don't have this problem.
Sappers Posts: 858 Karma: +46/-1 ******

Szwagier

  • Sappers
  • ******
  • Posts: 858
    • View Profile
Re: A better AI, selecting more than 9 units at a time
« Reply #5 on: March 18, 2019, 05:39:03 AM »
This game got 20 years, and you arent making army 200/200 like in sc, people havent got problem with that in sc, and you got problem when you got Less than 40 units??