War2.ru Slogan
News: New responsive forum theme available!
Click here to switch! More info here!


Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Welcome to the forums! We're glad to have you here! :) You can register your account here, then feel free to introduce yourself in the Server.War2.ru board & let us know who you are on the server.

Poll

See topic.

Yes to all
5 (41.7%)
Yes but only units
2 (16.7%)
Yes but only town halls
2 (16.7%)
Yes but only barracks
1 (8.3%)
No I dont hot key anything
2 (16.7%)

Total Members Voted 12

Do you hotkey units, town halls, or barracks? 344  13

Server Admin Death Knight Posts: 3747 Karma: +90/-12 *****

tk[as]

  • Server Admin
  • Death Knight
  • *****
  • *
  • Posts: 3747
    • View Profile
Do you hotkey units, town halls, or barracks?
« on: January 03, 2020, 11:58:18 AM »
I'm just curious what percentage of players are using the "assign hotkey" function. Really the only time I use it is on chop games with multiple death Knights.

If you're unfamiliar with what I'm talkin about, basically you can click on a Town Hall or a barracks, or a group of units, or even an individual unit and simultaneously hit Ctrl + a number 1 through 0, and then control that unit or building by just typing the number that you originally assigned. So if you assign a town hall number 1, you can put your viewfinder anywhere on the map, and then type 1p, and a peon will start production at that town hall that you assigned the number 1 to
Axe Thrower Posts: 296 Karma: +19/-1 ****

CLAVV

  • Axe Thrower
  • ****
  • Posts: 296
    • View Profile
Re: Do you hotkey units, town halls, or barracks?
« Reply #1 on: January 03, 2020, 12:29:58 PM »
YES TO ALL!
Grunt Posts: 97 Karma: +19/-0 ***

LuX

  • Grunt
  • ***
  • Posts: 97
    • View Profile
*

LuX

Re: Do you hotkey units, town halls, or barracks?
« Reply #2 on: January 03, 2020, 02:09:36 PM »
I dont assign hotkeys to anything. I dont even use the space bar and dont use hotkeys on my Smith upgrades, dk spells or altar spells. I think I just found out why I'm so bad at war2  :thinking:
Axe Thrower Posts: 311 Karma: +40/-2 ****

Player

  • Axe Thrower
  • ****
  • Posts: 311
    • View Profile
Re: Do you hotkey units, town halls, or barracks?
« Reply #3 on: January 03, 2020, 02:41:09 PM »
I only use the mouse.
Axe Thrower Posts: 296 Karma: +19/-1 ****

CLAVV

  • Axe Thrower
  • ****
  • Posts: 296
    • View Profile
Re: Do you hotkey units, town halls, or barracks?
« Reply #4 on: January 03, 2020, 03:08:01 PM »
I only use the mouse.
REALLY? WOULDNT EXPECT THAT FROM U. URE A GOOD FASTEST PLAYER (AND A SEMI-MEDIOCRE ARCHERS/CHOP PLAYER TOO!)

EDIT: WAS THAT SARKAZM KURWA?
Axe Thrower Posts: 311 Karma: +40/-2 ****

Player

  • Axe Thrower
  • ****
  • Posts: 311
    • View Profile
Re: Do you hotkey units, town halls, or barracks?
« Reply #5 on: January 03, 2020, 04:22:09 PM »
I only use the mouse.
REALLY? WOULDNT EXPECT THAT FROM U. URE A GOOD FASTEST PLAYER (AND A SEMI-MEDIOCRE ARCHERS/CHOP PLAYER TOO!)

EDIT: WAS THAT SARKAZM KURWA?

I plug in a second mouse when playing fastest.
Server Admin Death Knight Posts: 3747 Karma: +90/-12 *****

tk[as]

  • Server Admin
  • Death Knight
  • *****
  • *
  • Posts: 3747
    • View Profile
Re: Do you hotkey units, town halls, or barracks?
« Reply #6 on: January 03, 2020, 05:26:39 PM »
I dont assign hotkeys to anything. I dont even use the space bar and dont use hotkeys on my Smith upgrades, dk spells or altar spells. I think I just found out why I'm so bad at war2  :thinking:
u honestly don't use space bar???
Server Admin Axe Thrower Posts: 343 Karma: +39/-4 *****

woofy

  • Server Admin
  • Axe Thrower
  • *****
  • Posts: 343
    • View Profile
Re: Do you hotkey units, town halls, or barracks?
« Reply #7 on: January 03, 2020, 07:21:43 PM »
Spudy doesnt even use hotkeys at all. Justin, learn to stream, that'd be insane to watch :rofl:
Server Admin Death Knight Posts: 3747 Karma: +90/-12 *****

tk[as]

  • Server Admin
  • Death Knight
  • *****
  • *
  • Posts: 3747
    • View Profile
Re: Do you hotkey units, town halls, or barracks?
« Reply #8 on: January 04, 2020, 01:42:58 AM »
there's no way... hes gotta just be trolling.

viruz used to troll about shit like that.. like "straight face" repeatedly say he uses keyscroll to navigate map vs mouse scroll
Grunt Posts: 97 Karma: +19/-0 ***

LuX

  • Grunt
  • ***
  • Posts: 97
    • View Profile
*

LuX

Re: Do you hotkey units, town halls, or barracks?
« Reply #9 on: January 04, 2020, 10:05:14 AM »
I dont assign hotkeys to anything. I dont even use the space bar and dont use hotkeys on my Smith upgrades, dk spells or altar spells. I think I just found out why I'm so bad at war2  :thinking:
u honestly don't use space bar???
Never have lol
Server Admin Death Knight Posts: 3747 Karma: +90/-12 *****

tk[as]

  • Server Admin
  • Death Knight
  • *****
  • *
  • Posts: 3747
    • View Profile
Re: Do you hotkey units, town halls, or barracks?
« Reply #10 on: January 04, 2020, 10:48:00 AM »
:O

imo thats like the easiest one to learn... it still takes time and can be a bit frustrating forcing yourself to do it.. but your left thumb is right there all the time any way.

i love it.

time to learn a new tick ya old dog
Server Admin Axe Thrower Posts: 343 Karma: +39/-4 *****

woofy

  • Server Admin
  • Axe Thrower
  • *****
  • Posts: 343
    • View Profile
Re: Do you hotkey units, town halls, or barracks?
« Reply #11 on: January 04, 2020, 05:15:05 PM »
straightface = deadpan

nah, not trolling. 100% legit mouse only. OG
Axe Thrower Posts: 425 Karma: +51/-3 ****

Shotgun

  • Axe Thrower
  • ****
  • Posts: 425
    • View Profile
Re: Do you hotkey units, town halls, or barracks?
« Reply #12 on: January 06, 2020, 09:13:24 AM »
The amazing clicks of spudy!
Axe Thrower Posts: 451 Karma: +25/-2 LAWL! LICK MY RIPESTICKZ0R H0M0 :D ****

RipE[Eur0]

  • Axe Thrower
  • ****
  • *
  • Posts: 451
  • LAWL! LICK MY RIPESTICKZ0R H0M0 :D
    • View Profile
    • fuk the leftist scum.
Re: Do you hotkey units, town halls, or barracks?
« Reply #13 on: January 09, 2020, 02:56:30 PM »
im one of the rare ones who dont hotkey anything 90% of times. sometimes i hotkey raxes but v rarely, i think they r the only important ones. im just too used to my old sko0l style.

i used to play with italian hotkeys bak in the days many years so there u can judge me again after ur silly thoughts newbies.