War2.ru Slogan
News: Back by popular demand, the SMF Arcade!!!
PLAY NOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Welcome to the forums! We're glad to have you here! :) You can register your account here, then feel free to introduce yourself in the Server.War2.ru board & let us know who you are on the server.

Edit mpq 237  9

Ogre Posts: 1145 Karma: +58/-2 *******

Szwagier

  • Ogre
  • *******
  • Posts: 1145
    • View Profile
Edit mpq
« on: January 05, 2020, 08:11:08 AM »
Hello, I got probilem with edit mpq, when i save it, at start game i got error, I tried edit ai.bin and txtstat


@iL did you block with new version? cause i got no idea, when i was doing it ealier it worked without any crash
Death Knight Posts: 2571 Karma: +82/-4 *********

tupac

  • Death Knight
  • *********
  • *
  • Posts: 2571
    • View Profile
Re: Edit mpq
« Reply #1 on: January 05, 2020, 12:02:30 PM »
Hello, I got probilem with edit mpq, when i save it, at start game i got error, I tried edit ai.bin and txtstat


@iL did you block with new version? cause i got no idea, when i was doing it ealier it worked without any crash
One of the MPQ editors will corrupt the MPQ when you save it. Try another MPQ editor I forgot which is bad and which is good.

Thanks!
Ogre Posts: 1145 Karma: +58/-2 *******

Szwagier

  • Ogre
  • *******
  • Posts: 1145
    • View Profile
Re: Edit mpq
« Reply #2 on: January 05, 2020, 02:08:37 PM »
Hello, I got probilem with edit mpq, when i save it, at start game i got error, I tried edit ai.bin and txtstat


@iL did you block with new version? cause i got no idea, when i was doing it ealier it worked without any crash
One of the MPQ editors will corrupt the MPQ when you save it. Try another MPQ editor I forgot which is bad and which is good.

Thanks!

i was used ladik mpq and it was fine, anyway i will check it later
Ogre Posts: 1145 Karma: +58/-2 *******

Szwagier

  • Ogre
  • *******
  • Posts: 1145
    • View Profile
Re: Edit mpq
« Reply #3 on: January 08, 2020, 01:22:38 PM »
Hello, I got probilem with edit mpq, when i save it, at start game i got error, I tried edit ai.bin and txtstat


@iL did you block with new version? cause i got no idea, when i was doing it ealier it worked without any crash
One of the MPQ editors will corrupt the MPQ when you save it. Try another MPQ editor I forgot which is bad and which is good.

Thanks!

no its still not working, I tried diffrent version
Grunt Posts: 52 Karma: +0/-0 We're smarter than you. ***

Available

  • Grunt
  • ***
  • *
  • Posts: 52
  • We're smarter than you.
    • View Profile
Re: Edit mpq
« Reply #4 on: January 09, 2020, 03:52:13 AM »
Maybe target MPQ archive already "broken" or modified with defferent editors.

Or it just has a file limit (128 for example) and you are trying to add more than 128 files.
try to create a new archive and add files there


btw, Ladik's editor have some issues like wrong "Locale ID" parameter and so on.


Ogre Posts: 1145 Karma: +58/-2 *******

Szwagier

  • Ogre
  • *******
  • Posts: 1145
    • View Profile
Re: Edit mpq
« Reply #5 on: January 09, 2020, 06:38:06 AM »
Maybe target MPQ archive already "broken" or modified with defferent editors.

Or it just has a file limit (128 for example) and you are trying to add more than 128 files.
try to create a new archive and add files there



btw, Ladik's editor have some issues like wrong "Locale ID" parameter and so on.





No its not that

Tried with diffrent mpq, and diffrent w2 version


OK got it, i needed to pick correct game  xD
Death Knight Posts: 3096 Karma: +126/-97 *********

Equinox

  • Death Knight
  • *********
  • *
  • Posts: 3096
    • View Profile
Re: Edit mpq
« Reply #6 on: January 09, 2020, 12:50:39 PM »
Nice cheat swagier, i would love to build the game like you do by editing the mpq and get advantage on everyone...

Nice cheat, keep ur head up cheater.
Ogre Posts: 1145 Karma: +58/-2 *******

Szwagier

  • Ogre
  • *******
  • Posts: 1145
    • View Profile
Re: Edit mpq
« Reply #7 on: January 09, 2020, 01:10:24 PM »
Nice cheat swagier, i would love to build the game like you do by editing the mpq and get advantage on everyone...

Nice cheat, keep ur head up cheater.


XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Administrator Ogre Posts: 1417 Karma: +137/-9 *****

iL

  • Administrator
  • Ogre
  • *****
  • *
  • Posts: 1417
    • View Profile
*

iL

Re: Edit mpq
« Reply #8 on: January 10, 2020, 02:23:51 AM »
Hello, I got probilem with edit mpq, when i save it, at start game i got error, I tried edit ai.bin and txtstat


@iL did you block with new version? cause i got no idea, when i was doing it ealier it worked without any crash
Hm, i didn't block anything in new version, no idea what can happen with that.
Ideas about different mpq editors or limit of 128 files could be reasonable, sad if that didn't help...

I prefer winmpq164, worked fine for me every time i need something with mpq
Ogre Posts: 1145 Karma: +58/-2 *******

Szwagier

  • Ogre
  • *******
  • Posts: 1145
    • View Profile
Re: Edit mpq
« Reply #9 on: January 10, 2020, 02:59:43 AM »
Hello, I got probilem with edit mpq, when i save it, at start game i got error, I tried edit ai.bin and txtstat


@iL did you block with new version? cause i got no idea, when i was doing it ealier it worked without any crash
Hm, i didn't block anything in new version, no idea what can happen with that.
Ideas about different mpq editors or limit of 128 files could be reasonable, sad if that didn't help...

I prefer winmpq164, worked fine for me every time i need something with mpq

[/quote

I needed to pick correct game and it works