Warcraft II Forum

Warcraft II => Mods & Development => Topic started by: magetower on March 10, 2019, 12:06:53 AM

Title: A better AI, selecting more than 9 units at a time
Post by: magetower on March 10, 2019, 12:06:53 AM
any that do this?
Title: Re: A better AI, selecting more than 9 units at a time
Post by: Lambchops on March 10, 2019, 08:59:10 AM
Not really. IIRC I think you can get 10 my using the mage multicast method and getting 9 units to follow a 10th unit, but in practical use the lead unit is usually one of the 9 anyway.

Does this work? Anyone?
Title: Re: A better AI, selecting more than 9 units at a time
Post by: easycompany on March 10, 2019, 05:48:42 PM
yeah but what are yall trying to do kill a goldmine?? way overkill :o
Title: Re: A better AI, selecting more than 9 units at a time
Post by: Szwagier on March 11, 2019, 10:08:51 AM
I think he Just want make 30 knight select with one group and a click
Title: Re: A better AI, selecting more than 9 units at a time
Post by: magetower on March 17, 2019, 09:27:19 PM
Yes, or whatever else I want to select, more recent games don't have this problem.
Title: Re: A better AI, selecting more than 9 units at a time
Post by: Szwagier on March 18, 2019, 05:39:03 AM
This game got 20 years, and you arent making army 200/200 like in sc, people havent got problem with that in sc, and you got problem when you got Less than 40 units??