Author Topic: [done]Question - how to identify war2 port?  (Read 6079 times)

Offline foonat

  • Server Admin
  • Grunt
  • *****
  • Posts: 228
    • View Profile
[done]Question - how to identify war2 port?
« on: June 29, 2016, 10:24:54 AM »
Hi, I've forwarded my ports and am still unable to host. I'm thinking that, as some others have reported, my war2 port might not be the standard 6112-6119 range. How can I find out what port my war2 is using so I can forward that one? Thanks!
« Last Edit: July 03, 2016, 09:40:41 PM by tupac »

Offline Delete mine too

  • Death Knight
  • *********
  • Posts: 2652
  • http://meatspin.com
    • View Profile
    • http://meatspin.com
Re: Question - how to identify war2 port?
« Reply #1 on: June 29, 2016, 10:51:37 AM »
Check your registry file. Follow the Lan tutorial sticky above us. See what the game data port is set too.

Offline foonat

  • Server Admin
  • Grunt
  • *****
  • Posts: 228
    • View Profile
Re: Question - how to identify war2 port?
« Reply #2 on: June 29, 2016, 11:12:45 AM »
Check your registry file. Follow the Lan tutorial sticky above us. See what the game data port is set too.
sweet, didn't know that information was up there. I made the port 6112 so I'll see if it works now

Offline foonat

  • Server Admin
  • Grunt
  • *****
  • Posts: 228
    • View Profile
Re: Question - how to identify war2 port?
« Reply #3 on: June 29, 2016, 11:14:22 AM »
fuck still can't host

Offline Delete mine too

  • Death Knight
  • *********
  • Posts: 2652
  • http://meatspin.com
    • View Profile
    • http://meatspin.com
Re: Question - how to identify war2 port?
« Reply #4 on: June 29, 2016, 12:46:42 PM »
fuck still can't host
Make sure you used the correct ip for your device and reserve it so it don't change if that didn't work. Then I expect you don't have a real ip from your isp.

Also shutdown pc, restart router, etc
« Last Edit: June 29, 2016, 12:53:09 PM by tupac »

Offline Certified MENSA Genius Brain (smart)

  • "The Architect"
  • Global Moderator
  • Dragon
  • *****
  • Posts: 5384
    • View Profile
Re: Question - how to identify war2 port?
« Reply #5 on: June 29, 2016, 03:32:17 PM »
when i was hosting games for awhile some bot/server thingy was whispering me saying i needed port 3493890 open (some random number).  you didn't get any notification of what port it wanted you to open?
    

Offline shesycompany

  • Death Knight
  • *********
  • Posts: 3587
  • retired, be in music section
    • View Profile
Re: Question - how to identify war2 port?
« Reply #6 on: June 29, 2016, 04:37:27 PM »
yeah that bot needs to come back!

Offline foonat

  • Server Admin
  • Grunt
  • *****
  • Posts: 228
    • View Profile
Re: Question - how to identify war2 port?
« Reply #7 on: June 29, 2016, 07:26:26 PM »
when i was hosting games for awhile some bot/server thingy was whispering me saying i needed port 3493890 open (some random number).  you didn't get any notification of what port it wanted you to open?
nope nothing like that

Offline xboi209

  • Grunt
  • ***
  • Posts: 80
    • View Profile
Re: Question - how to identify war2 port?
« Reply #8 on: July 01, 2016, 05:49:33 AM »
Type /netinfo and you'll find the actual port that the game is using.

Offline mousEtopher

  • Administrator
  • Ogre Mage
  • *****
  • Posts: 2065
    • View Profile
    • War2.me
Re: Question - how to identify war2 port?
« Reply #9 on: July 03, 2016, 08:12:03 AM »
Get it fixed? There's some troubleshooting info at http://war2.ru/hosting
squeak!

Offline foonat

  • Server Admin
  • Grunt
  • *****
  • Posts: 228
    • View Profile
Re: Question - how to identify war2 port?
« Reply #10 on: July 03, 2016, 10:42:21 AM »
yeah i got it to work - thanks all!

Offline Delete mine too

  • Death Knight
  • *********
  • Posts: 2652
  • http://meatspin.com
    • View Profile
    • http://meatspin.com
Re: Question - how to identify war2 port?
« Reply #11 on: July 03, 2016, 08:28:26 PM »
Send thread to support please. Enjoy hosting foonat.
« Last Edit: July 03, 2016, 09:40:57 PM by tupac »